Para Astro Magazine april 2013
Para Astro Magazine april 2013

     Trend watching deel I Para Astro maand april 2013  

     TRENDWATCHING

De kleuren en kleding trends die de komende jaren een rol gaan spelen.

Aan linnen is zeker in 2013 en 2014 niet zo’n grote behoefte op de markt.

In 2014 wordt het een zomer met veel dessins, veelal geweven in het materiaal. Men zal kledingstukken met meer stof gaan zien dan in de afgelopen tijd gebruikelijk was.

 

Het minimalisme gaat in het jaar 2014 een minder grote rol spelen.

Het minimalisme blijft wel aanwezig maar treedt meer op de achtergrond en dat begint in 2014.

M.b.t. woningdecoratie en inrichting zijn Perzische tapijten welkom en de koude en kale verlichting worden ingeruild voor verlichting met gezellige lampenkappen, die trend is reeds begonnen en gaat doorzetten. De stijl van de zeventiger jaren, druk behang e.d. wordt langzamerhand ingeruild voor de stijl van de tachtiger jaren.

 

Er is in 2013 een trend van grote kant en klare ronde col sjaals

Grote sjaals in opgerolde vorm als een soort kraag die je makkelijk over je hoofd aan doet en over je kleding kunt dragen, maar ook over je jas of cape. In de toekomst gaat deze trend een nog grotere rol spelen. Deze vorm van sjaals c.q. col kragen zijn reeds verkrijgbaar in de winkels en dit product en deze trend zal goed gaan doorzetten vanaf de herfst 2013. Dit kledingstuk komt in alle thema’s terug.

 

Kleding met capes en grote capuchons die tevens ook de functie kunnen hebben alsof je grote gedraaide sjaals om je nek heen hebt hangen, daar is zeker aan het einde van de zomer 2013 behoefte aan. In 2014 zal het een grote trend gaan worden.

 

Tailoring en klassieke kleermakerstechnieken zetten meer door

vanaf 2014 zoals moulage.

De behoorlijke vernieuwing in de mode zal vooral te zien zijn in de uitgesproken coupes, daar bedoel ik mee mooie model kleding die goed aansluit en past op het lichaam en die zeker niet te strak zijn. Je kunt het vergelijken met de uitgesproken Chanelachtige pakjes deze trend zal vanaf 2014 doorzetten.

 

Royalty’s in de kijker 

Koningshuizen komen er troonsbestijgingen?

                                                                                     

Koning Harold van Noorwegen doet er verstandig aan om op zijn gezondheid te letten. Koning Harold let op zijn geld en geeft niet makkelijk geld uit. Koning Harold zal mogelijk en hoogst waarschijnlijk dan wel omstreeks + 2013 gaan aftreden. 2015 kan mogelijk een moeilijk jaar gaan worden voor Koning Harold. Kroonprins Haakon kan voor zijn omgeving stug overkomen. Kroonprins Haakon is voorzichtig met geld uitgeven maar hij zit er niet op. Geld en geldgewin zijn voor hem belangrijk. Haakon is heeft een levendig karakter en eist veel aandacht op van zijn omgeving. Kroonprins Haakon zal moeite gaan krijgen met zijn functie als koning en dat zal vaak wat vervelende aandacht gaan oproepen. Prinses Mette Marit is gauw geagiteerd en leeft alleen voor de kinderen. Prinses Mette Marit loopt het risico om geld te verliezen aan ongelukkige investeringen. Zij heeft vertrouwen in de geld handel i.t.t. haar schoonvader koning Harold Van Noorwegen. Mette Marit zal wat makkelijker kunnen omgaan met het koningschap van haar echtgenoot dan haar echtgenoot zelf.

 

Koningin Margrethe is een levendige gelovige vrouw. Zij deelt het geld graag met haar familie. Zij is altijd op haar hoede en is eenzaam. Koning Margrethe van Denemarken heeft vaak moeite zich te uiten, daarom is zij actief in de kunst met bijvoorbeeld het maken van kostuums voor het toneel. Zij schildert graag schilderijen, collages maken vindt zij tegenwoordig minder leuk. Koningin Margrethe zal er verstandig aan doen iets meer aandacht te schenken aan haar gezondheid. Het zou mij niets verbazen dat koningin Margrethe van Denemarken omstreeks plus minus 2014 zal gaan aftreden (abdicatie) en tevens plus minus 2015 zal kroonprins Frederik koning zijn van Denemarken.

 

Kroonprins Frederik van Denemarken leeft voor de liefde. Hij geeft graag geld uit aan allerlei prettige zaken, dat kan ook betrekking hebben op de liefde. Het zou mij niets verbazen wanneer er bepaalde dingen in de privé sfeer aan het daglicht gaan komen. Tevens kijk ik er niet van op als er in plus minus 2014 weer gezinsuitbreiding zich aandient.

De toekomstige koning Fredrik van Denemarken zal minder populair gaan worden dan zijn moeder als het gaat om het voeren van het koningschap.

 

Prinses Mary van Denemarken heeft een levendig karakter en is gelovig. Zij heeft een dure smaak en geeft daar ook aan toe. Prinses Mary kan heel attent zijn, zij zal een beetje moeite gaan krijgen met het koningschap van haar echtgenoot, desondanks zal prinses Mary zich wel aan gaan passen. Prinses Mary van Denemarken heeft niet zo een warme persoonlijkheid als haar echtgenoot kroonprins Frederik.

 

VIPs  Zet de scheidingstrend door bij de VIPS?

 

Yolanthe Cabeau van Kasbergen en Wesley Sneijder zullen plus minus in 2016 huwelijksproblemen gaan krijgen. Wesley Sneijder gaat zich storen aan Yolanthe 

 

Angelie Jolie en haar partner Brad Pitt hebben problemen. Eigenlijk zijn zij een beetje op elkaar uitgekeken. Uiteindelijk is de kans groot dat tussen nu en plus minus 2014 ieder zijns weegs gaat.

 

 Transportongelukken deel 2

 

Voorzichtigheid is geboden

 

Er zullen in 2013 meer transport ongelukken zich voor gaan doen dan in 2012, zoals u reeds gemerkt zult hebben.Trein-,auto-, touringcar- en vliegtuigongelukken. De oorzaken daarvan zijn deels vermoeidheid, menselijk falen en deels zal het een technische oorzaak gaan hebben.

Wordt vervolgd.

 

Actueel:

 

Het is niet zo handig om eerder dan in 2016 Apple aandelen te gaan kopen.

 

In de Para-Astro editie van mei 2013 komt u meer te weten over:

 

  • Trendwatching deel 2
  • Koningshuizen in de kijker deel IV  karakteromschrijvingen

    Wat gaat de toekomst brengen voor de Royals

  • Welke gadgets worden succesvol?
  • Actueel

 

Wordt vervolgd, kijk voor meer verrassende toekomstige trends

in het Para Astro magazine van mei 2013

                                          

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?