HOLLYWOOD

 

Justin Timberlake en de film Runner Runner
Justin Timberlake heeft een gecompliceerde achtergrond. Hij is altijd op zoek naar uitdagingen en is snel geagiteerd. Justin is een egocentrische jongeman. Hij drinkt graag een glaasje. Het zal mij niets verbazen als Justin Timberlake in de toekomst betrokken raakt in een vechtpartij.

 

De film Runner Runner

De film zal niet het gewenste resultaat gaan opleveren. Het ligt meer aan de robotachtige manier waarop de meeste moderne films worden gemaakt. Dit geldt ook voor deze speelfilm Runner Runner.

 

Over de film zelf

Richie Furst (Justin Timberlake) is een student aan de Princeton-universiteit. Hij verliest via een online pokerspel echter al zijn collegegeld. Wanneer hij ontdekt dat de site beheerd wordt vanuit een verlaten eiland, besluit hij de corrupte eigenaar Ivan Block (Ben Affleck) te confronteren. Hij laat zich echter verleiden om de beschermeling en de rechterhand van Ivan te worden. Wanneer een FBI-agent Ivan probeert te arresteren door Richie voor zijn kar te spannen, bereikt hun relatie het kookpunt.

 

Huidige films in het algemeen

De huidige speelfilms stralen geen rust meer uit. Je hebt meer het idee dat je naar een film zit te kijken met personen die lijden aan ADHD. Het beeld is onrustig en de huidige films missen het menselijke aspect, aldus Cleopatra.

 

Michael Douglas en de film Liberace

Michael Douglas is een levendige man die gauw geagiteerd raakt en altijd op zoek is naar de liefde, maar heeft de liefde nog niet gevonden. Douglas wil altijd de grote jongen uithangen. Douglas heeft een aangeboren acteur talent waar Justin Timberlake een voorbeeld aan kan nemen. Douglas droeg zijn echtgenote Zeta Jones een warm hart toe. Douglas wil heel graag verder met Zeta Jones. Zeta Jones echter niet. In zijn totaliteit was er meer liefde van Douglas naar Zeta Jones dan van Zeta Jones naar Douglas. Gek genoeg zal het mij niets verbazen wanneer Douglas over plus minus twee maanden een nieuwe vriendin heeft. Douglas heeft een enorme behoefte aan warmte binnen zijn gezin. Deze omvangrijke warmte kan Zeta Jones niet geven.

 

De film Liberace

De flamboyante film Liberace vertelt het verhaal van Scott Thornson, gespeeld door Matt Damon. Hij heeft een weinig interessant leven, totdat hij Liberace (Michael Douglas) ontmoet en kennismaakt met zijn extravagante leefstijl. Het verhaal van deze flamboyante pianist geeft een kleurrijke kijk op het leven. Deze film wordt geen kaskraker maar levert het gewenste succes op in Europa. Mijn gevoel is dat deze film in de US moeite heeft en krijgt om vertoond te gaan worden. Dat heeft te maken met het feit dat deze film over de liefde gaat tussen twee mannen.

 

ROYALTY'S 

 

Pippa Middelton en Nico Jackson

Pippa Middleton, de zus van hertogin Kate van Cambridge is een levendige en materialistisch ingestelde vrouw, die niet oprecht is. Pippa wil altijd in het middelpunt van de belangstelling staan. Zij heeft vaak geen tijd over voor haar familie. Pippa kan niet de liefde geven aan haar verloofde Nico Jackson. Nico Jackson kan dat wel en heeft ook liefdevolle gevoelens voor Pippa. Ik moet er wel bij zeggen dat de keuze van Nico Jackson voor Pippa Middleton tevens gebaseerd was en is omdat het zusje van Pippa gerelateerd is aan de Koninklijke familie. Dit brengt met zich mee een interessant netwerk voor Nico Jackson. Ja zeker, het zal mij niets verbazen wanneer Pippa Middelton in het huwelijk treedt met Nico Jackson. Helaas is de kans groot dat dit huwelijk in een echtscheiding eindigt. De kans is ook groot dat Nico Jackson over een tijdje in financiële problemen kan geraken omdat hij ongelukkige beleggingskeuzes maakt. Er is een zakenrelatie in de omgeving van Nico Jackson die hij beter niet kan vertrouwen. Deze zakenrelatie kan de oorzaak worden van zijn toekomstige financiële problemen.

 

Prinsje George van Cambridge

Het prinsje George wordt een levendig en aardig persoon en behoudt zijn gehele leven een goede naam. Hij zal in de toekomst in de voetsporen gaan treden van zijn vader m.b.t.

het vliegen. Goede manieren zijn heel belangrijk voor dit prinsje. Wanneer mensen niet goed gemanierd zijn dan kan hij zich gaan terug trekken. Hij houdt niet zo van tradities maar

respecteert de adellijke gebruiken. Ik vraag mij af of deze prins ooit daadwerkelijk koning zal gaan worden. Prinsje George zal moeite kunnen gaan krijgen met leren op school

omdat zijn gedachten veelal afdwalen naar zijn vader. Prins George heeft meer op met zijn vader dan met zijn moeder, omdat zijn vader zijn zoon meer aanvoelt dan de moeder van prins George. Prins William en hertogin Kate van Cambridge hun huwelijk zal hoogstwaarschijnlijk niet eindigen in een echtscheiding. Kate kan wel moeite met de huwelijkse trouw gaan krijgen.

 

Wat staat het Spaanse koningshuis te wachten?

Er zijn derden gelden gestolen in opdracht van zijn vader die prins Felipe onder zijn beheer had. De vader van prins Felipe is best een intelligente man. Koning Juan Carlos heeft moeite om het tempo wat het koningschap nodig heeft bij te houden. Je kunt koning Juan Carlos zijn karakter vergelijken met dat van de Nederlandse overleden prins Bernhard. Koning Juan Carlos heeft moeilijkheden met zijn middelste kind, prinses Infanta Cristina. Juan Carlos heeft problemen met zijn gezondheid en wil desondanks eigenlijk nog niet abdiceren. Het middelste kind van koning Juan Carlos prinses Infanta Cristina zal uiteindelijk door haar echtgenoot verlaten gaan worden. Deze situatie zal uiteindelijk uitdraaien op een echtscheiding. Het zal mij niets verbazen als de echtgenoot van prinses Infanta Cristina veroordeeld zal gaan worden. Het Spaanse volk is niet helemaal blij met de negatieve gebeurtenissen van hun koningshuis en dat maakt de stemming grimmig bij de onderdanen. Het Spaanse koningshuis heeft het moeilijk. Dit zal nog wel een tijdje voortduren. Prinses Letizia neigt naar depressiviteit en voelt minder liefde voor prins Felipe. Ook bij prins Felipe is de liefde voor prinses Letizia wat bekoeld. Van steun aan elkaar is echter geen sprake. Het zijn meer hun kinderen die het kroonprinselijk paar samenbinden. Het zal nog een hele tijd duren voordat de vreugde terugkeert bij deze Spaanse koninklijke familie.

 

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?