Tuschinski Multiplex Cinema  een briljant concept
Tuschinski Multiplex Cinema een briljant concept

De toekomst van de economie in de VS.

 

Ik voorzie voorlopig tot maart 2013 geen fiscale cliff in de VS (De fiscale cliff is een combinatie van extreme belastingverhogingen en bezuinigingen die per 1 januari 2013 in werking trad in de VS en die een grote recessie kan veroorzaken)

In de aankomende maand maart 2013 voorzie ik wel een fiscale cliff in de VS, deze zal hoe dan ook schade aanrichten in het jaar 2013 in de VS.

In 2014 bereikt deze Europa.

 

Deze boven genoemde fiscale cliff in de VS zal dramatische gevolgen gaan hebben voor de VS en Europa. In 2013 gaat het nog niet goed met de huizenmarkt in de VS, in 2019 zal het beter gaan met de huizenmarkt in de VS. In 2018 zal het ook beter gaan met de dollar, tot die tijd is het worstelen om het hoofd boven water te houden.

De werkeloosheid zal in 2013 in de VS niet gaan verbeteren.

 

 Vliegtuigongeluk en Schiet ongeluk op school in de VS

 

Het zal mij niets verbazen als er in de zomer van 2013 in de VS weer een schietongeluk zal gaan plaatsvinden waarschijnlijk op een beroepsschool bij een middelgrote stad.

Een United Airlines passagiers vliegtuig kan in de VS in 2013 een ongeluk gaan krijgen bij het landen omdat er problemen zullen zijn niet met het landingsgestel maar met iets anders. Ik zie de captain van dit passagiersvliegtuig onwel gaan worden. Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen.

 

Onroerende goederen: moment om te kopen-verkopenDe gemiddelde koopwoning zal in 2013 en in 2014 totaal met plus minus 5 % gaan dalen in Nederland

Dalende Huizenprijzen

In Spanje zal in 2013 en 2014 de gemiddelde huizenprijzen totaal gaan dalen met plus minus 6 %.

In 2014 zullen de huizenprijzen van duurdere huizen gaan dalen in Frankrijk. In 2015 dalen de huizenprijzen in Duitsland en België.

 

Stijgende Huizenprijzen

 In 2013 stijgen de huizenprijzen in België.In Duitsland stijgen de huizenprijzen in 2013. 

In 2015 zullen de duurdere huizenprijzen in Frankrijk gaan stijgen.

voor meer informatie zie: www.zakenmediumcleopatra.nl 

 

 

 Beleggingen: Welke bieden het hoogste rendement? deel I

Het blijft de aankomende twee jaar heel moeilijk om een hoog rendement te behalen als het gaat om beursgerelateerde aandelen. Investeren in Apple 2013 lijkt mij geen goed idee. ( kijk ook op mijn voorspellingen m.b.t. beleggingen op mijn voorspellingensite)Temeer omdat Apple binnenkort een deel van zijn chips gaat afnemen van de Taiwanese chipmaker TSMC. Daarmee wordt het concern minder afhankelijk van zijn grote rivaal op de smartphonemarkt Samsung. De samenwerking tussen Apple en TSMC is geen goed idee !

 

Als men kijkt naar de filmindustrie die in de VS al grotendeels is overgenomen door de Chinese investeerders is dat niet voor niets. Er is een grote Chinese groep die grote sommen geld aan het investeren is in de filmindustrie en in de bioscopen in de VS. Omdat de winst van de investeringen in de filmbranche een zeker hoog rendement oplevert. Het is daarom heel slim om mee te gaan doen in deze tijd en te gaan investeren in het juiste bioscoopconcept dat gebouwd gaat worden. Het wordt een kopie maar dan met een grotere capaciteit van het Amsterdamse Tuschinski Theater in Nederland, dat men verder in de wereld wil gaan kopieren en uitbreiden. Het gaat hier om een briljant goedlopend concept. Daarom is het Tuschinski multiplex cinema concept dat men over de hele wereld wil gaan uitbreiden een goed en briljant idee. Dit concept is een goede, veilige en betrouwbare investering, hier heb ik een heel goed gevoel over. In tijde van recessie neemt het bioscoop bezoek zeker niet af maar eerder toe. Zie voor meer informatie: www.tuschinskimultiplexcinema.com

 

Koningshuizen: komen er troonsbestijgingen ? deel 2

Er komt in 2013 geen troonsbestijging in België. In 2014 krijgt koning Albert van België het verder heel moeilijk met zijn gezondheid. In 2014 vinden er sterfgevallen in het Belgische koningshuis plaats. Kroonprins Philip van België zal aarzelen voor zijn troonsopvolging in 2014. De kans is groot ook al zijn wij er het niet mee eens dat België een grote kans gaat maken om een republiek te worden in 2015, wanneer het koningshuis (koninklijke familie) niet alle zeilen zal gaan bijzetten.

 

Koning Carl Gustav van Zweden verkeert niet helemaal in optimale gezondheid. Kroonprinses Victoria van Zweden zal haar vader gaan opvolgen. In 2014 zal er een troonsbestijging gaan plaatsvinden in Zweden. Het koningschap zal koningin Victoria van Zweden heel goed afgaan. In 2015 is er een sterfgval in het Zweedse koningshuis.

 

Koningin Elisabeth van Engeland is een sterke vrouw die voor haar doen behoorlijk goed met haar tijd mee gaat. Koningin Elisabeth dient dit jaar extra goed op haar gezondheid te letten. In 2014 komt er een sterfgeval in de Engelse koninklijke familie. Grote kans op troonswisseling in 2014/ 2015 in Engeland.

Uitgekomen voorspelling:http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3403082/2013/03/03/Koningin-Elizabeth-opgenomen-in-ziekenhuis.dhtml                            

 

De Spaanse koning Juan Carlos dient meer acht te slaan op zijn gezondheid. In 2013 komt er een sterfgeval in het Spaanse koningshuis.

De kans is groot dat er in 2013 een troonswisseling komt in Spanje. Kroonprins Felipe wordt niet de makkelijkste koning. Deze toekomstige koning heeft een bijzonder sterk uitgesproken mening en neigt vaak naar eigenwijsheid, hetgeen Spanje in diskrediet kan gaan brengen. Deze toekomstige koning doet wel heel aardig maar sluit moeilijker compromissen in tegenstelling tot zijn vader in situaties waarin compromissen noodzakelijk zijn.

 

 

 

 

                                                    

 

 

 

 

 

                                              

 

 

 

 

 

                                    

 

 

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?