Welke banken zijn nog betrouwbaar?
Para Astro Februari 2013

Kijk in Para Astro magazine voor de maand februari 2013 naar de indrukwekkende

heldere voorspellingen van Paragnost medium Cleopatra zoals: Europa in crisis. De Europese crisis zal hoe dan ook aanhouden. De Euro commissarissen inclusief de andere

            hoogwaardigheidsbekleders van de Europese- en niet Europese landen vechten voor de

            Euro, terwijl zij allen weten dat de Euro munt eigenlijk geen bestaansrecht meer heeft

            in zijn huidige vorm.De huidige wereldleiders en huidige hoogwaardigheidsbekleders van de diver    Europese landen hebben met elkaar afgesproken dat zij zich hoofdzakelijk zullen gaan bezig houd    zijn voor wat betreft de Eurocrisis met het steeds maar gaan uitstellen van de daadwerkelijke

            beslissingen voor de Euro munt.                            

De Europese landen schuiven daadwerkelijk de beslissingen die genomen dienen te worden hierover voor zich uit. Niemand van de wereldleiders heeft een oplossing. De wereldleiders beloven gouden bergen.

 

In 2017 zal het wat beter gaan met de economie in Europa, omdat in 2016 de Europese euro munt hoogst waarschijnlijk grotendeels zal worden vervangen. Duitsland en Nederland willen de macht niet uit handen geven van hun eigen land aan de Europese Unie. Nederland ziet er daarnaast sowieso vanaf omdat zij niet de belasting verlaging willen inzetten die noodzakelijk is om een gelijke basis te creëren naar de Europese Unie toe. Frankrijk is in deze wel bereid een veer te laten. De wereld economie zal in 2019 pas weer herstellende zijn.

 

Men wil in de VS de rente koppelen aan de werkloosheid dit is geen goed idee, dit zal in 2013 nog meer problemen met zich mee gaan brengen, omdat deze koppeling niet de oorzaak van de werkloosheid kan wegnemen.

 

Griekenland zal hoe dan ook een bodemloze put blijven als het gaat om de financiën.

De economische crisis in Japan zal in 2013 zeker niet over zijn. In het jaar 2015 gaat het in Japan de betere kant op.

 

Het Belgische kabinet van Elio di Rupo is iets beter dan de vorige kabinetten. In 2014 kan dit kabinet moeilijkheden gaan krijgen, dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de extreme werkloosheid. Elio di Rupo heeft een goed charisma samen met zijn daadkracht kan dit tot iets positiefs gaan leiden. De werkloosheid in België kan in 2013 gaan toenemen.

Het kabinet Rutte in Nederland gaat wankelen in 2013. In het jaar 2013 zullen in Nederland veel overvallen gaan plaatsvinden in particuliere huizen.

 

De economie van de Aziatische landen staat er niet goed voor. De Aziatische landen dienen onder andere een betere kwaliteit te gaan leveren van goederen. In Zuid Korea waar merken zoals Dupont gemaakt worden zal in 2013 met een kleine terugval te maken gaan krijgen. Dit zal pas in 2016 weer gaan aantrekken.

 

De auto industrie in Zuid Korea zal ook te maken gaan krijgen met een terugval in 2013. Het automerk Daewoo zal hier het meeste last van gaan ondervinden. Het automerk Kia zal redelijk gaan in zijn productie in 2013. In 2013 zal het slechter gaan met de automerken Hyundai en Ssangyong. Oorzaak hiervan is dat er minder behoefte voor deze automerken zal gaan zijn in het jaar 2013 op de auto afzet markt. In 2016 kan er een lichtere verbetering verwacht gaan worden m.b.t. de Aziatische auto industrie.

 

De Banken.

 

De Argenta Spaarbank zal het moeilijk gaan krijgen in 2014, de kans is groot dat deze bank wordt overgenomen rond 2016.  

 • Bank van de Post kan het moeilijk gaan krijgen in 2014
 • Belgolaise Bank de kans is groot dat deze bank wordt overgenomen in 2014,
 • deze bank heeft het nu al moeilijk
 • Beroepskrediet in 2014 zullen er bij deze bank allemaal vervelende zaken naar boven gaan komen
 • Centea in 2012 ging het nog redelijk, in 2013 wordt het moeilijker. Deze bank kan in 2014 in moeilijkheden gaan komen.
 • Credit Agricole de Franse bank gaat vallen in + 2015
 • Delta Lloyd Bank blijft overeind in 2013 en maakt daarmee wel een kans om verder overeind te blijven staan.
 • Euroclear Bank gaat het in 2013 en 2014 redden. In 2015 zal deze bank het extreem moeilijk gaan krijgen.

           Fortis Bank/BNP Paris Bas Fortis, die zullen het niet gaan redden. In 2013 blijft deze

           formule enigszins overeind. Vanaf 2014 kan het doek gaan vallen voor de Fortis bank

 • KBC Bank zal in tijden van crisis toch gaan fuseren, alleen de fusie met die partner die zij dan uitzoeken is niet zo een goed idee, omdat die partner het niet zo nauw zal gaan nemen met de dan gemaakte afspraken. De KBC bank op zich is tot dusver betrouwbaar. De KBC bank kan toch in 2016 behoorlijk in de problemen gaan komen.
 • Landbouwkrediet is een betrouwbare bank, het kan zijn dat in 2015 deze bank het moeilijk zal gaan krijgen. Landbouwkrediet moet goed zijn reserves gaan opbouwen en een tijd lang niet willen investeren. Vanaf 2016 zijn er weer mogelijkheden om weer te gaan investeren voor de Landbouwkrediet.
 • OBK-Bank is ook een goede bank, staat nu wat minder stabiel op zijn pootjes, maar zal uiteindelijk de crisis gaan overleven.
 • VDK Spaarbank zal de crisis overleven maar is geen hoogvlieger. Deze bank zal waarschijnlijk in 2014 problemen gaan krijgen.

                                                

Royalty’s up to date

 

Hertogin Catherine van Cambridge van Engeland zal in het jaar 2013 gaan bevallen van een meisje. Deze kroonprinses zal qua karakter op lady Diana gaan lijken en qua uiterlijke kenmerken zal zij gaan lijken op haar vader prins William.

Op school zal het kroonprinsesje geen hoogvlieger gaan worden. Zij zal de charme en het charisma van haar grootmoeder lady Diana hebben, Het kroonprinsesje maakt kans op een goed koningschap met een groot hart voor haar familie en de onderdanen die minder bedeeld zijn.

Dit kroonprinsesje heeft geen gemakkelijk karakter.

Zij zal goed overweg gaan kunnen met prins Aymeric, de zoon van prins Laurent en prinses Claire van België.

 

Koningin Fabiola van België kwakkelt met haar gezondheid. De gezondheid van koningin Fabiola wordt niet beter.2014 wordt een cruciaal jaar voor deze charismatische koningin. 

  

Voor Kroonprins Philip van België is het belangrijk om zijn financiën goed op orde te blijven houden en doet daar alles voor. Kroonprins Philip heeft een gewiekst zaken karakter.

Kroonprins Philip toont minder emoties. Zijn echtgenote prinses Mathilde vindt alles best. In 2013 kabbelt het voor hen rustig door. In 2014 niet, dan zijn er allerlei zaken die rondom het kroonprinselijk paar zich gaan voordoen.

Prins Laurent van België daar en tegen laat in het jaar 2013 weer van zich horen.

Uitgekomen voorspelling: 13 januari 2013:Dotatie van Prins Laurent in gevaar?

http://www.demorgen.be/dm/nl/5036/Wetstraat/article/detail/1564166/2013/01/17/Prins-Laurent-riskeert-weer-dotatie-kwijt-te-spelen.dhtml    

                                   

Koningin Paola van België dient wat meer aandacht te schenken aan haar gezondheid. Zij is wat minder gelukkig dan in het verleden. Deze koningin van België zal wat meer naar haar hart moeten gaan luisteren. 2013 gaat een moeilijk jaar voor koningin Paola worden. Dit heeft betrekking op haar kinderen en koningin Paola zal zich in 2013 grote zorgen gaan maken over haar dochter prinses Astrid van België. Koningin Paola verdient in 2013 een verzetje.

Uitgekomen Vooorspelling 29-01-2013 Prinses Astrid in tranen http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1570856/2013/01/30/Nieuwe-aflevering-in-koninklijke-soap.dhtml

 

Koningin Beatrix der Nederlanden zal zich in 2013  gaan voorbereiden op haar abdicatie, die hoogst waarschijnlijk vanaf 2014 zal gaan plaatsvinden.Kroonprins Willem Alexander en zijn echtgenote prinses Maxima zullen in het jaar 2013 nog meer taken gaan overnemen van koningin Beatrix der Nederlanden. Prinses Maxima zal hoogst waarschijnlijk in het jaar 2013 een zoon het levenslicht gaan schenken. zie mijn voorspelling voor het jaar 2012.

      

                                                               

 

 

 

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?