AANSLAG OP PRINS ALBERT
AANSLAG OP PRINS ALBERT

 Trendwatching deel IV

Victoriaans schoeisel. In het aankomende jaar zal er reeds vernieuwing in de modellen m.b.t. de schoenen en laarzen te zien zijn. Deze modellen hebben een uitgesproken stijl. De klassieke kleermakers technieken, als moulage, zullen aanzienlijk meer gaan worden. Deze stijl die wij nu laten zien aan schoenen zal in 2014 een grotere rol gaan spelen. In 2015 ook nog maar daarna niet meer.

T shirts en truitjes met kraaltjes (stras zijn glinsterende platte lovertjes) en/of diverse opdrukken, worden een hit!

Lange jurken voor overdag zullen vanaf 2014 een grote rol gaan spelen evenals grote gebreide sweaters. Tevens blijven pofmouwen en pof rokken in 2014 nog in.

 

 Trendwatching   Bijouterie  

 

De trend van donkere kralen, grote gouden sieraden en zoals ook lange hangende grote oorbellen zetten door.

 

De politieke ontwikkelingen in Turkije deel I

 

Turkije wordt een meer religieus land dan tot dusver het geval is. Het geloof van de Islam religie zal meer de overhand gaan krijgen in Turkije dan tot dusver. De Islamisering gaat steeds meer extremere vormen aannemen in Turkije. Turkije zal veel geld doorgeven en verdelen over de eilanden. Cyprus is daar een voorbeeld van.

 

Plus minus rond 4 juni 2013 zullen de regels nog strenger gaan worden in Turkije met betrekking tot de democratie aldaar. Voor zover je nog van een democratie kunt spreken.

Turkije is nog wel een rijk land for the time being. Turkije zal binnenkort nog meer bezig gaan zijn met het terugdringen van de democratie aldaar.

De meeste mensen in de politiek die de macht hebben in Turkije willen graag het regime dat in de Arabische landen van kracht is, over nemen in Turkije.

 

President Obama van de VS en premier Erdogan van Turkije hebben met elkaar afgesproken dat premier Erdogan het advies van president Obama met betrekking tot de Syrische oorlog bij de Turkse grens, zijn advies zal opvolgen.

Premier Erdogan zal al in de nabije toekomst moeite gaan hebben met het naleven van deze bovengenoemde afspraak met de VS.

De oorlog tussen Syrië en de Turkse grens zal zeker niet over gaan. Het is meer een brandhaard voor het escaleren van de onrusten in het Midden-Oosten.

                                                              

De politieke ontwikkelingen in Turkije deel I

 

Wat hebben deze ook onderstde interessante personen te maken met de geschiedenis van Turkije en hoe zal dit gaan aflopen en bij welk land hoort onderstaande vlag?

Lees het spannende vervolg verder in deel II 

  

 Royalty’s

Medium Cleopatra voorspelt een eventuele aanslag op prins Albert van Monaco !

 

Prins Albert van Monaco en zijn echtgenote prinses Charlene van Monaco.

 

Als er al sprake was van liefde tussen prins Albert en prinses Charlene, dan is deze zeker inmiddels bekoeld. Het zou mij niets verbazen als prinses Charlene van Monaco in verwachting is van een prinsesje.      

Prinses Charlene dient beter acht te slaan op haar gezondheid, deze is niet optimaal.

 

Ik heb wel heel sterk het gevoel dat na de plichtplegingen van prinses Charlene van Monaco aan prins Albert van Monaco, prins Albert van Monaco te zijner tijd de echtscheiding zal gaan inzetten.

Prins Albert zal er zeker verstandig aan gaan doen om in het jaar 2014 extra persoonsbeveiliging in te zetten voor hem, zelfs ook in Frankrijk, anders ben ik er niet zeker van of de echtscheiding die hij te zijner tijd wil inzetten nog noodzakelijk zal zijn.

Let op Afghanistan, voorzichtigheid is geboden!

 

­­­­­­­­­­­­­­­­___________________________________________________________________________

 In de volgende editie augustus 2013 kom je meer te weten over onderstaande topics

 

  1. Gadgets
  2. De politieke ontwikkelingen in Turkije met betrekking tot de toekomst en welke invloed en gevolgen gaan dit hebben voor Europa en de rest van de wereld?
  3. Beleggingsvoorspellingen.
  4. VIP’s in the picture. Hoe ziet het karakter eruit van Barbra Streisand en wat brengt haar de toekomst?

 

                        

 

 

                                      

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?