TOEKOMST BELGISCH KONINSHUIS
TOEKOMST BELGISCH KONINSHUIS

Royalty’s Actueel Belgische koninklijke familie

 

Wij feliciteren koning Philippe van België met zijnzojuist geïnstalleerde koningschap en wensen hem al het succes toe. Het zal voor koning Philippe van België heel moeilijk worden om zijn land te gaan regeren.Ook voor wat betreft de buitenlandse betrekkingen kunnen stroef gaan verlopen.
Zijn vader daar en tegen was beter m.b.t. de internationale betrekkingen.

Het is nog maar de vraag of de nieuwe koning Philippe voor een langere periode koning zal blijven.

Zijn gezondheid kan koning Philippe parten gaan spelen in zijn rol als koning. Het is net alsof hij de druk van het koningschap niet goed aan kan. Of de nieuwe staf van koning Philippe betrouwbaar is daar stel ik mijn vraagtekens bij.

Koning Philippe van België doet er verstandig aan om assistentie te vragen uit de familie van
zijn grootmoeder koningin Fabiola de Mora y Aragón,dan bestaat de mogelijkheid dat hij het zal gaan redden voor wat betreft zijn koningschap.

 

Koning Philippe van België heeft aanleg voor depressiviteit, dat zou de koning van België parten kunnen gaan spelen. Het geld binnen halen is voor de koning van België heel belangrijk. Ik mis de power bij deze koning.


Ik stel mij de vraag of kroonprinses van België Elisabeth het stokje zal gaan overnemen van haar vaderte zijner tijd en daadwerkelijk koningin van België zal gaan worden. Ik heb sterke twijfels.

Ik vraag mij af of dat daadwerkelijk zal gaan geschieden.
Koning Philippe van België heeft de neiging om in zijn eigen denkwereld te leven.

Koningin Mathilde leeft een beetje langs haar echtgenoot heen. Koningin Mathilde slaat niet goed acht op haar echtgenoot. Het gezin van de Belgische koning zal er verstandig aan doen om hard te gaan werken aan de harmonie binnen het gezin. De kinderen van koning Philippe en koningin Mathilde krijgen een klein beetje warmte van hun grootmoeder koningin Paola.


Buitenechtelijke dochter van koning Albert II

De 45-jarige Belgische jonkvrouw Delphine Boël heeft eengepassioneerde aandacht voor het Belgische koningshuis. Zij heeft het recht als buitenechtelijke dochter van de voormalige Belgische koning Albert II op erkenning van haar natuurlijke verwekker. Uiteindelijk krijgt zij hierin het
recht aan haar zijde. Jonkvrouw Delphine Boël heeft nog steeds problemen om haar financiën op orde te krijgen. Het kan zijn dat zij binnenkort derhalve haar geloofwaardigheid in financiële zaken zal gaan verliezen. Of de jonkvrouw een ongelukkige jeugd heeft gehad laat ik in het midden. Zij is nog steeds aan het vechten voor erkenning. De financiële moeilijkheden van deze Belgische
jonkvrouw zullen zeker nog een hele tijd aanhouden.


VIP’S
prominenten    Toekomst van Sylvie Meis

Sylvie Meis ex-echtgenote van Rafael van der Vaart is hoofdzakelijk geïnteresseerd in geldzaken en wil zoveel mogelijk geld vergaren voor haar zelf. Zij is avontuurlijk ingesteld en geeft alles om haar uiterlijk. Leeft graag alleen en zij is niet meer zo droevig over haar echtscheiding. Het bellen met mediums behoort gauw tot het verleden. Sylvie Meis zal niet meer zolang werken voor Hunkemöller. Zij gaat zich meer op ander modellenwerk richten. Zij zal er goed aan doen om een
castingbureau op te gaan richten. Sylvie heeft goede relaties op zakelijk vlak en zou met haar toekomstig bestand goed kunnen bemiddelen. Het casting bureau (geen modellen bureau) van Sylvie Meis zal een groot succes gaan worden. Het is van essentieel belang dat zij haar casting bureau niet gaat delen met een zakenpartner, maar alleen op gaat zetten met als basis een goede rechtsvorm. Ik denk aan een Nederlandse Naamloze Vennootschap met daaraan verbonden een Trust. Duitsland Nederland en Frankrijk zullen geschikt zijn voor Sylvie Meis haar casting bureau.


Voor wat betreft Sylvie Meis zoals ik reeds op 9 januari 2013 heb medegedeeld en voorspeld in het magazine Der Bild dat Boulahrouz en Rafael van der Vaart een relatie zouden gaan krijgen. Ik zag vanaf het begin dat het huwelijk tussen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis niet van heel lange
duur zou zijn. In de Schweizer Illustrierte heb ik op 5 januari 2013 reeds voorspeld dat Sylvie een blijvende carrière vrouw is en moeite heeft om wat meer warmte te reserveren voor haar zoontje Damian, Sylvie wil wel meer tijd vrijmaken voor Damian maar het lukt haar niet. Ik heb toen ook gezegd dat Damian een hechtere band heeft met zijn vader dan met zijn moeder. Het zou
tevens verstandig zijn als Sylvie Meis haar gezondheid iets meer in acht zou gaan nemen. Sylvie Meis is veel te hard voor zichzelf en haar omgeving.

Sylvie Meis zal meer kortstondige relaties onderhouden, zoals ik reeds aan het begin van dit jaar heb gezegd. Zo heb ik reeds eerder het uitgaan van de kortstondige relatie met de Fransman Guillaume Zarka voorzien.


Actueel zakelijke markt KPN


KPN verkoopt zijn Duitse dochterbedrijf E-Plus aan het Spaanse Telefónica. KPN krijgt 5 miljard euro voor het bedrijf plus 17,6 procent van de aandelen Telefónica Deutschland.

Ik heb hier geen goed gevoel over!

KPN wil volgend jaar ook dividend uitbetalen aan aandeelhouders. Ik heb hier een hard hoofd in, arme aandeelhouders, ik heb nu al medelijden met de aandeelhouders.I                                                                                                                                                         
   

 

 

 

 

 

 

 

   

ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
ZAKENMEDIUM CLEOPATRA
Para Astro Magazine januari 2013
Para Astro Magazine januari 2013
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Faillissement voorkomen bel zakenmedium Cleopatra
Welke aandelen scoren?
Welke aandelen scoren?